Rutinele Amazon Alexa vă pot face viața mai ușoară. Iată cum să le configurați

Această poveste face parte 12 zile de sfaturiajutându-vă să profitați la maximum de tehnologie, casă și sănătate în acest sezon de sărbători.

Știi cum merge. Noi vrem Alexa o comandă, apoi așteptați ca aceasta să proceseze acțiunea înainte de a da următoarea comandă. Dar știați că există o cale mai ușoară? Unul care vă poate automatiza întreaga zi cu câteva comenzi vocale simple?

A da lui Alexa o comandă la un moment dat poate fi incomod când ești presat de timp (știm cât de haotic poate deveni atunci când te pregătești de lucru). Din fericire, puteți crea rutine pe dvs Amazon Echo ca sa poti avea comenzi multiple efectuat la un moment dat. De exemplu, când te trezești dimineața, poți avea Alexa Aprinde luminacitește titlurile zilnice și pornește aparatul de cafea spunând pur și simplu „Alexa, salut”.

Rutine personalizate poate include, de asemenea, luminile mai luminoase dimineața, semnalizarea traficului pentru naveta zilnică și redarea melodiilor tale preferate – practic automatizați oricum toate lucrurile pe care le-ați face de obicei. Scopul Alexa Rutines este de a vă face ziua fluidă și productivă. Iată ce trebuie să știți pentru a începe. De asemenea, puteți învăța ce setări Alexa trebuie să le modificați cât mai curând posibilși cinci sfaturi pentru configurarea noului dispozitiv Echo.

Cum să creezi o rutină Alexa pe Amazon Echo

1. Deschideți aplicația Amazon Alexa pe dispozitivul dvs. mobil.

2. Robinet Rutine.

3. Atingeți semnul plus (+) în colțul din dreapta sus.

4. A selecta cand se intampla și alegeți cum doriți să declanșați rutina. Iată opțiunile dvs.:

alexa-rutine

Captură de ecran de Katie Conner/CNET

  • Voce: Comanda vocală va începe rutina. De exemplu, „Alexa, sunt treaz” sau „Alexa, începe-mi ziua”.
  • Program: Setează o oră pentru ca Alexa să-ți înceapă rutina. Nu vei avea nevoie de un cuvantul de trezire pentru asta.
  • Dispozitiv: Alexa va efectua acțiunile folosind Amazon Echo Hub.
  • Locație: Când ajungi undeva, ca acasă, Alexa poate începe-ți rutina pentru acest loc.
  • Alarma: Când îndepărtezi o alarmă, începe rutina ta.
  • Butonul de eco: Apăsați butonul Amazon Echo pentru a începe o rutină.

5. Apoi apăsați Adăugați o acțiune și selectați ceea ce doriți să facă Alexa în timpul acestei rutine.

6. Alege De pentru a selecta care dintre dispozitivele dvs. Amazon va controla rutina.

7. Lovitură A crea.

Hei, Alexa, ajută-mă să mă trezesc

Alexa vă poate începe rutina de dimineață chiar înainte de a fi treaz. Stabiliți un program care să îi spună lui Alexa să înceapă încet să aprindă luminile și să înceapă să vă preparați cafeaua. După ce te-ai trezit, spune „Hei, Alexa, bună dimineața” pentru a-ți declanșa rutina de dimineață. Setați acțiuni pentru ca Amazon Echo să vă citească vremea, să vă ofere un rezumat al e-mailului dvs., să enumerați ceea ce este în calendarul dvs. pentru ziua respectivă și să vă anunțe ce se întâmplă în știri.

Amazon Echo (a patra generație) este un difuzor inteligent solid, cu un sunet excelent. De fapt, este difuzorul nostru inteligent favorit din toate timpurile de pe piață. Combină toate inteligența Alexa cu un difuzor care sună grozav.

Difuzorul se va conecta la zeci de dispozitive inteligente de acasă – de la lumini la încuietori la senzori – care pot fi configurate cu comenzi vocale. Echo este util chiar și atunci când sunteți plecat, deoarece Alexa poate trimite alerte dacă microfoanele difuzorului dvs. inteligent captează sunetul spargerii sticlei sau al unui detector de fum. În timp ce prețul de listă este de 99,99 USD, puteți găsi adesea Amazon Echo (a patra generație) la vânzare la mult mai puțin. Citiți recenzia noastră Amazon Echo (a patra generație).

Primiți alerte de preț pentru Echo (4th Generation) | Cu sunet premium, un hub inteligent pentru casă și Alexa | cărbune

Alexa vă poate face naveta mai plăcută

Lista de redare preferată pentru naveta de dimineață este esențială pentru trezire (în afară de toată cafeaua pe care tocmai ai băut-o). Puteți să îi spuneți lui Alexa să înceapă să redă muzica de trezire, iar dacă vă deplasați într-un oraș aglomerat, poate fi util pentru Alexa să citească raportul de trafic.

Utilizați o comandă vocală precum „Hei, Alexa, voi lucra” pentru a activa Alexa. De asemenea, puteți adăuga o acțiune care îi spune lui Alexa să stingă luminile și prizele inteligente, în caz că ați uitat.

Citeste mai mult: Muzica de pe difuzorul Alexa poate suna mai bine

smart-home-timelapse-1-3-497077

Poți să te asiguri că ți se aprind luminile când ajungi acasă.

Tristan Rinehart/CBS

Alexa poate aprinde luminile când vii acasă

Nu ar fi frumos să ajungi acasă într-o casă bine luminată, în loc să încerci să urci scările întunecate până la ușa ta din față? Puteți configura o rutină vocală, dar ne place rutina de locație pentru aceasta.

Trebuie doar să selectezi Locație din opțiuni și introduceți adresa de domiciliu, astfel încât apropierea de casă să declanșeze rutina. După ce ați finalizat această configurare inițială, puteți adăuga acțiuni la rutină, cum ar fi aprinderea luminilor de verandă când ajungeți acasă.

Alexa te poate ajuta să adormi mai repede

Odată ce vă așezați confortabil în pat și gata să dormiți, începeți rutina de culcare folosind o altă expresie declanșatoare – ar putea fi ceva de genul „Alexa, sunt gata de culcare”. Pentru această rutină, va trebui să vă asigurați că ați activat acțiunea care îi permite lui Alexa să vă stingă luminile.

Dacă de obicei aveți un greu să adormiFolosește Muzica acțiune pentru a reda sunete de ploaie sau muzică relaxantă. Puteți reda melodii și liste de redare din biblioteca dvs., Amazon Music, iHeartRadio, Pandora și TuneIn. Nu uitați să setați un temporizator pentru a opri muzica, astfel încât să nu fie redată toată noaptea.

Doriți mai multe indicatori Amazon Echo? Aici este sfaturi pentru a profita la maximum de temporizatoarele și alarmele Alexa. Vă putem ajuta și noi decodați ce înseamnă toate acele lumini colorate de pe Amazon Echo.

Mai multe sfaturi Alexa:

Add Comment