Predicții UFC Orlando – Lupte MMA

UFC a creat o carte grozavă pentru primul său spectacol din Orlando din 2018.

Ultima dată când promovarea a fost în „O-Town”, viitorul luptător PFL Jeremy Stephens l-a eliminat pe viitorul challenger interimar la titlul de greutate pennă Josh Emmett în evenimentul principal, Sam Alvey câștiga lupte și UFC era încă pe FOX. O carte respectabilă, dar formația UFC Orlando de sâmbătă a învins-o.

Concurentul de lungă durată la categoria welter Stephen „Wonderboy” Thompson se află într-un alt cap de afiș, de data aceasta împotriva mereu plin de viață Kevin Holland. Ambii ani au fost grei pentru Thompson, care rareori a luptat și a luptat când a făcut-o. El vine de la decizii dezechilibre consecutive față de Belal Muhammad și Gilbert Burns.

Thompson, de două ori rival la titlul UFC, deține încă locul 10 în MMA Fighting World Rankings, dar tânărul în vârstă de 39 de ani s-a agățat de acel clasament și Holland ar putea fi omul care să o ia. „Trailblazer” a impresionat de când a scăzut la 170 de lire sterline (în afară de o luptă neașteptată împotriva lui Khamzat Chimaev la UFC 279). O victorie asupra lui Thompson garantează un număr lângă numele său.

În altă acțiune principală, Bryan Barberena se confruntă cu un fost campion UFC pentru a doua sa luptă consecutivă când îl întâlnește pe fostul rege al greutăților ușoare Rafael dos Anjos, concurenții la greutatea mucă Matheus Nicolau și Matt Schnell se înfruntă, cei mai buni clasați la categoria grea Tai Tuivasa și Sergei Pavlovich pleacă. vânătoare de knockout, Jack Hermansson îl preia pe înlocuitorul cu preaviz scurt Roman Dolidze într-o luptă la categoria mijlocie, iar mijlocii Eryk Anders și Kyle Daukaus prezintă spectacolul.

Ce: UFC Orlando

Unde: Amway Center din Orlando, Florida.

Când: Sambata 3 decembrie. Cartea preliminară cu opt lupte începe la 19:00 ET pe ESPN și ESPN+, urmată de o carte principală cu șase lupte la ora 22:00 pe ESPN și ESPN+.


(Numerele dintre paranteze indică faptul că stai în picioare Clasamentul mondial de lupte MMA)

Stephen Thompson (10) împotriva Kevin Holland

La 170 de lire sterline, Kevin Holland nu a pierdut nimic din creativitatea surprinzătoare și puterea de finisare care l-au făcut să fie un candidat în top 10 la categoria mijlocie. Are si un avantaj considerabil ca lungime si tinerete, ceea ce ma face sa inclin spre el pentru aceasta alegere.

Stephen Thompson rămâne unul dintre cele mai confuze puzzle-uri de rezolvat în MMA, mai ales dacă ești atacant. Acum, secretul este că, dacă ai un joc de lupte puternic, poți ancora „Wonderboy”, așa că dacă Holland se poate concentra pe lupta lui ofensivă acum, ar fi un moment bun pentru a începe. Cu toate acestea, oportunitățile de supunere ale lui Holland provin de obicei din lovitura sa, așa că ar fi oarecum surprinzător să-l vezi concentrându-se doar pe eliminarea lui Thompson.

Deci de ce să mergi cu Olanda? Mărimea contează. Vârsta contează.

Thompson a pierdut o decizie în fața unui alt luptător în picioare, actualul mijlociu Darren Till. Această luptă a fost greu de urmărit și, din păcate, fanii ar putea fi pregătiți pentru un meci similar de centimetri sâmbătă. Holland poate genera explozii incredibile de atac atunci când găsește raza de acțiune și, oricât de greu este de făcut împotriva lui Thompson, mă aștept ca Thompson să fie cu un pas mai lent decât luptătorul care i-a încurcat pe Geoff Neal și Vicente Luque în urmă cu câțiva ani. Un pas care va face toată diferența.

Așteptați-vă ca Holland să renunțe la o rundă sau două lui Thompson înainte de a-l întoarce înapoi în runda a 3-a, în drum spre o victorie prin decizie convingătoare sau, eventual, un final târziu.

Lua: Olanda

Rafael dos Anjos (10 AG) împotriva lui Bryan Barberena

Permiteți-mi să încep prin a spune că îmi place strategia actuală de matchmaking a lui Bryan Barberena. După ce a obținut o victorie decisivă asupra unei legende de bună credință în Matt Brown, a urmat-o prin eliminarea fostului campion UFC la categoria welter Robbie Lawler și acum ar putea adăuga un alt fost campion UFC la lista sa de succes cu Rafael dos Anjos. Chiar dacă „RDA” ar fi campion într-o divizie mai ușoară, ar fi totuși o serie de trei lupte pentru Barberena.

Din păcate pentru Barberena, dos Anjos este mai bun decât el la amestecarea artelor marțiale.

În timp ce Lawler are genul de stil de luptă care a fost destinat unui randament redus pe măsură ce a îmbătrânit, dos Anjos ar putea antrena luptători de nivel inferior ani de zile cu setul său divers de abilități. Nici Barberena nu este cea mai mare greutate welter, așa că dos Anjos nu ar trebui să aibă prea multe probleme să-l angajeze într-un meci de box sau să-l doboare dacă apare situația.

Barberena este un atacant ocupat, dar nu are puterea de o lovitură care ar trebui să ne facă să ne temem că dos Anjos este pe cale să devină un risc de cădere bruscă, precum Frankie Edgar sau Marlon Moraes. Acea zi poate veni în curând pentru dos Anjos, pur și simplu nu va fi sâmbătă.

Căutați ca performanța lui dos Anjos să fie mai aproape de formația recentă a lui Victor Henry de către Raphael Assuncao, o altă victorie prin decizie confortabilă pentru un veteran brazilian.

Lua: Dos Anjos

Matheus Nicolau (10) vs Matt Schnell

Matt Schnell excelează la resturi haotice, dar nu vă așteptați ca Matheus Nicolau să se adapteze.

Nicolau este unul dintre cei mai subestimați concurenți din divizia UFC de greutate mușcă, deși acest lucru este oarecum de înțeles, având în vedere că este cunoscut mai mult pentru performanțele sale consistente decât pentru producția sa explozivă. The Ultimate Fighter: Brazilia 4 remarcabil a câștigat cinci lupte consecutive și 11 din ultimele 12, trecând pe foștii rivali la titlu Tim Elliott și John Moraga și pe fostul campion RIZIN Manel Kape.

Este metodic și nu se va grăbi, deși Schnell are cu siguranță tenacitatea și experiența de a testa această abordare. Dacă Schnell îl poate face pe acesta urât, s-ar putea să-l împingă pe Nicolau din zona de confort, dar Nicolau este atât de solid cu mâinile și controlează cu măiestrie distanța. Pe teren sunt și eu în favoarea lui Nicolau.

Dacă Nicolau vrea să facă o declarație de campionat și să câștige fani, își va asuma niște riscuri și va duce lupta lui Schnell; dacă vrea doar să se ocupe de afaceri ca de obicei, va continua să lupte ca Matheus Nicolau.

Nicolau prin decizie.

Lua: Nicolae

Tai Tuivasa (4) vs Sergei Pavlovich (6)

Vă spun ceva: cred că Tai Tuivasa ar putea fi noul Derrick Lewis.

Lasă-mă să termin.

Timp de ani de zile, Lewis a fost mereu periculos portarul top-5 la categoria grea. Destul de bun pentru a elimina pe oricine în afara unui număr de nume, suficient de bun pentru a câștiga o șansă la titlu, nu suficient de bun pentru a câștiga totul. Asta rezumă unde se află Tuivasa în acest moment al carierei sale și cred că atunci când l-a eliminat pe Lewis cu două lupte în urmă, torța îngrijitorului a fost transmisă unui succesor mai mult decât demn.

Așa că îi revine lui Tuivasa să-și răzbune fratele prin bătăi de cap, Serghei Pavlovici venind și el dintr-o victorie recentă în fața lui Lewis.

Toate acestea pentru a spune, vorbim despre o confruntare cu pumnii la categoria grea și nu pot prezice cu siguranță cine o va câștiga. Am spus că Tuivasa a fost trecut cu vederea ca un concurent serios și a dovedit-o într-o înfrângere cu un efort palpitant împotriva lui Ciryl Gane, un adversar împotriva căruia a avut puține șanse pe hârtie. Dar Pavlovici este legitim, o mașinărie rusă care tocmai a trecut prin opoziție. Are totul pentru a fi campion UFC în 2023.

Inima mea spune Tuivasa pentru ca nu vreau sa cred ca vremurile bune au trecut. Instinctul meu spune Pavlovich. Eu merg acolo cu tupeul.

Lua: Pavlovici

Jack Hermansson (13) vs. Roman Dolidze

Nu există nicio îndoială că Roman Dolidze va merge acolo pentru a termina, dar se confruntă cu un pas uriaș în competiție cu Jack Hermansson și, în scurt timp, nu mai puțin.

Dolidze este atât de agresiv, chiar și pe spate, ceea ce este atât un avantaj, cât și un dezavantaj atunci când își calculează șansele de a-l învinge pe Hermansson. Dorința lui de a lupta la sol ar putea reveni să-l muște, deoarece Hermansson este el însuși un slab terminator pe covoraș. Așteptați-vă la o forfotă atrăgătoare din punct de vedere estetic în aceasta, deoarece ambii caută să smulgă un gât sau un membru.

Pe picioare, întinderea și durabilitatea lui Hermansson îi oferă un avantaj, deși Dolidze încă nu a încheiat cariera de 12 lupte. Din nou, văd pe Hermansson o provocare considerabil mai grea decât cea cu care s-a confruntat Dolidze până acum, una care ar afecta foarte mult modul în care îl evaluez pe Dolidze ca viitor concurent.

Chiar și cu o pierdere, încă cred că Dolidze are o mulțime de potențial pentru că este relativ tânăr în anii MMA. Deci, chiar dacă merg cu Hermansson pentru a smulge o supunere într-o luptă distractivă, Dolidze ar trebui să considere asta o experiență de învățare.

Lua: Hermansson

Eryk Anders împotriva Kyle Daukaus

Eryk Anders a avut întotdeauna toate instrumentele pentru a fi un cărți de scrisori de 185 de lire sterline, dar rareori le-a putut pune pe toate împreună. Prin comparație, Kyle Daukaus știe cine este, un specialist în depunere, și știe că trebuie să folosească această abilitate cât mai curând și cât mai des posibil.

Există o cale clară către victorie aici pentru Anders, una care îl vede îndesfăcând încercări de supunere până când Daukaus a obosit și a devenit vulnerabil în a doua jumătate a luptei. Cu toate acestea, Daukaus este un grappler atât de puternic încât nu-l văd pe Anders rezistând suficient pentru a implementa acest plan de joc. Anders este eficient la picioare, dar nu are genul de putere care să-l sperie pe Daukaus. Daukaus se luptă spre interior, îl doboară pe Anders și se apucă de treabă.

Poate dura o rundă sau două, dar Daukaus câștigă prin supunere.

Lua: Daukaus

Preliminarii

Niko Price bate. Phil Rowe

Angela Hill (13) bate. Emilie Ducote (14)

Scott Holtzman bate. ghid de lut

Michael Johnson bate. Marc Diakiese

Jonathan Pearce bate. Darren Elkin

Nathan Levy bate. Genaro Valdez

Francis Marshall a câștigat. Marcelo Rojo

Yazmin Jauregui a învins. Istela Nunes

Add Comment