Patrice Bergeron de la Bruins respinge discuțiile despre alăturarea Canadiensului

Căpitanul din Boston, care îl avea ca agent pe directorul general al Canadiens, Kent Hughes, spune că dacă nu se întoarce la Bruins, probabil că se va retrage.

Conținutul articolului

Se pare că fanii Canadiens pot trece cu vederea posibilitatea ca Patrice Bergeron să se alăture echipei pentru sezonul viitor.

Reclama 2

Conținutul articolului

Căpitanul Bruins de la Boston poate deveni agent liber fără restricții în această vară, după ce a încheiat un contract de opt ani, de 55 de milioane de dolari, cu un plafon salarial de 6,875 de milioane de dolari. Înainte de a deveni director general al Canadiens, în ianuarie, Kent Hughes fusese agentul de multă vreme al lui Bergeron, sugerând că nativul din L’Ancienne Lorette ar putea fi interesat să-și încheie cariera la Montreal.

Când l-au întrebat luni de reporterii din Boston dacă s-a văzut jucând în alt loc decât Boston sezonul viitor, Bergeron a răspuns: „Nu. Am fost aici toată cariera mea. Evident (Boston) este un loc special pentru mine. Nu e în mintea mea acum. Trebuie doar să-mi iau ceva timp și să mă retrag.

Reclama 3

Conținutul articolului

Bergeron, care împlinește 37 de ani pe 24 iulie, și-a jucat toată cariera de 18 ani în NHL cu Boston, după ce Bruins l-au selectat în turul al doilea (al 45-lea la general) al draftului de intrare în NHL 2003. Canadienii l-au selectat pe Andrei Kostitsyn în primul tur al draftului din acel an (locul 10 la general) și pe Cory Urquhart în turul al doilea (locul 40 la general). Nashville Predators l-a recrutat pe Shea Weber cu a 49-a alegere generală în acel an.

Bergeron a avut un total de 25-40-65 în 73 de meciuri din sezonul regulat anul acesta și a adăugat totaluri de 3-4-7 în șapte jocuri din playoff, deoarece Bruins au fost eliminați de Carolina Hurricanes în prima rundă. Bergeron a fost căpitanul celor de la Bruins de la înlocuirea lui Zdeno Chara anul trecut și în 1.216 de meciuri din sezonul regulat în carieră are un total de 400-582-982.

Reclama 4

Conținutul articolului

Reclama 5

Conținutul articolului

Când a fost întrebat care ar fi procesul lui de gândire pentru a decide dacă va continua să joace în sezonul viitor, Bergeron a răspuns: „Nu știu, să fiu sincer cu tine. Cred că e mai mult timp, cred. În acest moment, au trecut doar câteva zile (de la eliminarea din playoff). Tot ce făceam era să mă bucur cu adevărat de familia acasă. Voi avea nevoie de timp să mă gândesc la multe lucruri și să iau cea mai bună decizie pentru mine și familia mea.

Bergeron și soția sa, Stephanie, au trei copii mici.

Bergeron a spus că nu a vorbit cu nimeni din conducerea Bostonului de când Bruins au fost eliminati din playoff cu o înfrângere cu 3-2 în fața Hurricanes în meciul 7, sâmbătă, dar înțelegerea lui este că el este un loc pentru el pe Bruins. dacă vrea să continue să joace.

Potrivit CapFriendly.com, Bergeron a câștigat peste 93 de milioane de dolari în timpul carierei sale în NHL.

[email protected]

twitter.com/StuCowan1

Reclama 1

comentarii

Postmedia se angajează să mențină un forum de discuții plin de viață, dar civil și încurajează toți cititorii să-și împărtășească opiniile despre articolele noastre. Comentariile pot dura până la o oră pentru a fi moderate înainte de a apărea pe site. Vă rugăm să vă păstrați comentariile relevante și respectuoase. Am activat notificările prin e-mail. Acum veți primi un e-mail dacă primiți un răspuns la comentariul dvs., dacă există o actualizare a unui fir de comentarii pe care îl urmăriți sau dacă un utilizator vă urmărește comentariile. Consultați Regulile comunității pentru mai multe informații și detalii despre cum să vă ajustați setările de e-mail.

Add Comment