Iată cele mai bune trei smartphone-uri emblematice disponibile în Canada

În ultimii ani, piața canadiană de smartphone-uri a devenit fadă.

În timp ce dispozitivele de la producători precum Motorola, OnePlus și TCL își fac încă uneori drum aici, de obicei nu pot concura cu baterii grei de la Samsung și Apple. Așa că, cu prezentarea mea emblematică de anul acesta, o fac simplu.

Pixel 7 Pro, iPhone 14 Pro Max și Samsung Galaxy S22 Ultra sunt cele mai bune trei smartphone-uri nepliabile de pe piață în ceea ce privește specificațiile, capacitățile camerei și disponibilitatea.

Z Fold 4 de la Samsung este, de asemenea, un smartphone uimitor și primește o mențiune onorabilă în acest an, dar această listă se concentrează mai ales pe flagship-urile candybar.

Am petrecut câteva săptămâni cu iPhone 14 Pro Max, Galaxy S22 Ultra și Pixel 7 Pro. Am făcut fotografii, am jucat jocuri, am navigat pe internet și, în general, le-am pus în treabă toate cele trei dispozitive. În timp ce toate trei sunt solide, ele strălucesc și individual în felul lor.

Sa intram:

iPhone 14 Pro Max de la Apple

Am petrecut timp în mod special cu iPhone 14 Pro Max pe iPhone 14 Pro, deoarece am vrut să mă concentrez pe dispozitive cu dimensiuni de ecran similare cu S22 Ultra și Pixel 7 Pro pentru a asigura un punct de sprijin al egalității (deși iPhone 14 Pro de 6,1 inci oferă același set de caracteristici ca și iPhone 14 Pro Max 6,7 inchi). De asemenea, Pro Max oferă o durată de viață mai bună a bateriei datorită celulei sale mai mari, lucru pe care îl caut mereu când vine vorba de smartphone-uri.

Dintre cele trei dispozitive, am folosit iPhone 14 Pro Max cel mai mult timp, deoarece nu aveam experiență anterioară cu smartphone-ul, spre deosebire de Pixel 7 Pro și S22 Ultra.

Dacă sunteți un utilizator Apple, iPhone 14 Pro Max este un dispozitiv grozav. Cu toate acestea, nu aș sugera să faceți upgrade de la iPhone 13 Pro, deoarece nu există prea multe progrese. Acestea fiind spuse, datorită „Dynamic Island” a lui 14 Pro, noului său shooter principal de 48 de megapixeli și SOS de urgență prin satelit, 14 Pro este un smartphone grozav.

Deși Dynamic Island nu funcționează încă cu toate aplicațiile, este totuși util pentru a asculta muzică sau a urma instrucțiunile. Permite ca pumnul camerei iPhone 14 Pro să se extindă și să afișeze animații atunci când utilizați anumite funcții, cum ar fi când sunteți la telefon. Se deosebește seria iPhone 14 Pro de concurență și adaugă o modalitate rapidă și ușoară de a accesa aplicațiile atunci când sunt în uz.

Configurarea camerei triple a iPhone 14 Pro Max face fotografii grozave. În timp ce Galaxy S22 Ultra poate oferi o performanță puțin mai bună a camerei în anumite condiții de iluminare (cel puțin pentru mine), fotografiile iPhone 14 Pro sunt în general mai realiste. Consultați fotografiile de mai jos pentru a vedea performanța camerei iPhone 14 Pro.

Nu a fost nevoie să folosesc Emergency SOS prin satelit (din fericire), dar am testat funcția la un eveniment la New York, când Apple mi-a dat șansa să văd cum funcționează. Deși puțini utilizatori de iPhone 14 Pro vor folosi vreodată Emergency SOS prin satelit, această funcție oferă o mare liniște. Dacă vă aflați într-o situație în care faceți drumeții, de exemplu, fără acces la serviciul mobil obișnuit și aveți nevoie de asistență, vă puteți conecta la un satelit Globalstar și vă puteți trimite un mesaj pentru asistență.

Nu voi spune că iPhone 14 Pro de la Apple este cel mai bun smartphone de pe piață, dar în Canada, unde accesul nostru la flagship-uri este foarte limitat, iPhone 14 Pro Max este o opțiune grozavă, mai ales dacă locuiți deja în ecosistemul Apple.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Trec la regele androizilor, Samsung Galaxy S22 Ultra. 2022 a fost un an de actualizări frivole pentru gigantul tehnologic sud-coreean. Pe scurt, dacă dețineți un S21 Ultra, aproape că nu există niciun motiv să faceți upgrade la S22 Ultra. S22 Ultra are un shooter principal de 108 megapixeli și zoom optic de 10x în shooter-ul său de 10 megapixeli. De asemenea, oferă un shooter principal de 40 de megapixeli și vine cu un stylus.

La fel ca celelalte telefoane de pe listă, S22 Ultra are un afișaj cu rată de reîmprospătare de 120 Hz cu o rezoluție de 3040 x 1440 pixeli, asigurându-se că conținutul este afișat frumos (uneori chiar mai bine decât iPhone 14 Pro).

Shooterul principal de 108 megapixeli al lui S22 Ultra este asociat cu o sticlă super clară și un obiectiv pentru a îmbunătăți fotografia în lumină scăzută, iar în timpul petrecut cu camera foto a fost destul de evident. Imaginile cu lumină scăzută și pe timp de noapte arată grozav și sunt întotdeauna detaliate. Mai mult, telefonul are un zoom optic impresionant de 10x, care este mai bun decât orice alt smartphone de pe piața canadiană.

Aruncă o privire la câteva dintre fotografiile pe care le-am făcut cu S22 Ultra de mai jos.

Pe lângă capabilitățile excelente ale camerei, S22 Ultra vine cu stiloul S Pen. Deși nu sunt cel mai mare fan al S Pen-ului, este popular printre utilizatorii Note (RIP). Latența de 2,8 ms a S Pen-ului este impresionantă, făcând scrierea pe S22 Ultra instantanee și lină. Cu toate acestea, încă nu pare să scrie pe hârtie. Există, de asemenea, alte funcții utile ale creionului, cum ar fi „Gesturi de aer” pentru a controla conținutul media și îl puteți folosi ca declanșator de la distanță pentru a face fotografii.

Samsung Galaxy S22 Ultra are specificații de înaltă calitate, inclusiv o configurație cu patru camere, baterie de 5.000 mAh, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 și multe altele. Este punctul culminant al lumii Android în Canada, dar, desigur, va trebui să plătiți un ban pentru smartphone.

Google Pixel 7 Pro

Ultimul dintre cele trei produse emblematice pe care ar trebui să le luați în considerare este Pixel 7 Pro. Acest flagship oferă utilizatorilor cea mai pură experiență Android în comparație cu alte telefoane Android din această listă. Este și cel mai accesibil, la 1.199 de dolari (și recent a fost scos la vânzare pentru 879 de dolari), ceea ce este un preț incredibil, având în vedere cât de solid este un smartphone Pixel 7 Pro.

Dispozitivul are, de asemenea, specificații excelente, care îl compară cu ușurință cu S22 Ultra și iPhone 14 Pro. Asta alături de un ecran solid, un design izbitor, o cameră decentă și un preț excelent.

În plus, Pixel 7 Pro are un senzor principal de 50 de megapixeli, oferă zoom optic de 5x și este capabil de până la 10x zoom printr-o tehnică de tăiere a senzorului. Dispozitivul oferă, de asemenea, performanțe excelente în condiții de lumină scăzută și imagini vii, pline de detalii. Vezi mai jos câteva dintre fotografiile pe care le-am făcut cu 7 Pro.

Pixel 7 Pro are și un design frumos. Modelul meu este alun și puteți vedea bara camerei uneori bronz, alteori argintie, care prezintă cele trei camere ale telefonului. Restul spatelui are un material de sticlă lucios care atrage mult prea multe amprente și pete pe gustul meu, dar îmi place culoarea gri-verde. Pixel 7 Pro este disponibil și în „Obsidian” (negru) și „Snow” (alb) și oferă un cadru de aluminiu care se îmbină cu viziera camerei de pe telefon. Îmi place designul Pixel 7 Pro și, personal, este preferatul meu dintre cele trei flagship-uri.

Pixel 7 Pro este cel mai accesibil dintre cele trei, așa că, deși nu are cele mai bune camere dintre cele trei sau cele mai bune scoruri Geekbench, are cel mai bun preț.

Menționare onorabilă

Deși nu sunt pe această listă, vreau să menționez în continuare Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 de la Samsung. Pliabilele sunt dispozitive grozave, în special Fold 4, pe care l-am revizuit la începutul acestui an. Iubesc pliabilele și cred că sunt calea viitorului. Din păcate, nu sunt încă pentru toată lumea. Flip 4 vine la un preț avantajos, dar nu are o cameră emblematică, un afișaj, o baterie etc., ceea ce îl face incomparabil cu alte smartphone-uri emblematice din această listă.

Galaxy Fold 4, pe de altă parte, are o matrice de camere destul de bună, afișaje grozave, o autonomie decentă a bateriei, dar un preț ridicat care nu merită pentru majoritatea oamenilor care caută un nou smartphone.

iPhone 14 Pro Max costă 1.549 USD, varianta de 8 GB/128 GB a lui S22 Ultra are un preț de 1.449 USD, iar Pixel 7 Pro este în prezent la vânzare pentru 879 USD. În ceea ce privește dispozitivele pliabile, Fold 4 costă 1.969 USD, iar Z Flip 4 are un preț de 1.079 USD.

MobileSyrup utilizează parteneriate afiliate. Aceste parteneriate nu influențează conținutul nostru editorial, deși este posibil să câștigăm un comision pentru achizițiile efectuate prin aceste link-uri, ceea ce ajută la finanțarea jurnalismului oferit gratuit pe site-ul nostru.

Add Comment