Fantasy Hockey – Ghid de ridicare a portarului din decembrie

Nu există o relație mai volatilă în fantezia de hochei decât cea dintre un manager și portar(i) lui. Cu atât de puține numere în joc, potențialele numere întregi negative – sau neaparițiile – pot face ravagii fantastice în ceea ce altfel ar putea fi considerat o săptămână (sau zi de succes). Dar este dificil să găsești fantezia de la bun la mare. În afara grupului mic de cei care joacă mult și câștigă cel mai mult – acest început de sezon care include constant Connor Hellebuyck, Alexandar Georgiev și Ilya Sorokin – suntem blocați căutăm pietre prețioase altfel.

Așa cum stau lucrurile, echipajul limitat al ligii de pe net include un grup divers. Avem portarii noștri excelenți în echipe care se luptă – gândiți-vă Carter Hart și Karel Vejmelka – precum și cei care au mai puțin succes și pot juca mult și înlocuitori solidi care nu văd suficientă acțiune pentru uzul nostru fantastic. Apoi toți cei din mijloc. Având în vedere acest lucru, iată o mână de persoane oarecum disponibile care vă pot îmbunătăți echipa fantezie la poziția de portar, în funcție de flexibilitatea și profunzimea listei, dacă o astfel de îmbunătățire este justificată.

De asemenea, includ Golurile salvate peste așteptări (GSAx) și Golurile salvate peste medie (GSAA) ale fiecărui jucător, complimente pentru Hochei în evoluție. Ambele măsuri sunt utile în felul lor. În timp ce primul vorbește despre performanța unui portar ca persoană fizică, cel de-al doilea ajută la ilustrarea în continuare a calității echipei (mai ales în defensivă) și a „activității” acesteia. Ceea ce contează la fel de mult pentru managerii de fantezie ca noi, cărora le pasă mai puțin cum sau de ce economiile și câștigurile se adună.


Ilya Samsonov, Toronto Maple Leafs (înregistrat în 57,4% din ligile ESPN.com): Toate vindecate, Maple Leafs alte Portarul a arătat grozav în victoria cu 3-1 de miercuri în fața lui Sharks, oprind 23 din 24 de șuturi. Nu e rău pentru o primă ieșire după ce a pierdut aproape o lună din cauza unei accidentări la genunchi. În timp ce Toronto poate fi o piață dură de hochei pentru jucători – în special portari – Samsonov pare să aibă un cap suficient de sănătos pentru a ajuta la gestionarea așteptărilor atât de amețitoare și uneori a criticilor fervente la nivel intern. El e cool. În mod ideal, Leafs ar prefera să împartă starturile relativ egal între fostul Capital și Matt Murray, atâta timp cât cei doi se descurcă bine. Ce se întâmplă dacă Murray ar trebui să sufere o altă accidentare – degetele încrucișate nu se întâmplă, dar istoria sugerează că se întâmplă putere – Atenţie. Ca o bază de zi cu zi, Samsonov ar putea deveni unul dintre cei mai buni portari fantastici din ligă. (7.10GSax, 5.02GSAA)

Vitek Vanecek, New Jersey Devils (72,6%): El este portarul nr. 1 la una dintre echipele de elită ale ligii. Clasat al șaptelea la punctele fantastice acumulate până în prezent în competiția standard, Vanecek este singurul portar din acel grup de elită încă disponibil în mai mult de nouă la sută din ligile ESPN.com. De ce? Ne așteptăm ca bula să izbucnească în New Jersey? Nu sunt în mod special. Poate vom experimenta o ușoară deflație, dar nimic mai mult. După ce a postat cifre solide în calitate de part-time la Washington, Vanecek se distrează ca prim-performant cu o echipă care pare să aibă totul împreună. Sfat bonus: Joacă Akira Schmid (24,2%) ca activ Dark Horse Daily Fantasy, dacă este disponibil. Puștiul este bun, așa cum arată recordul său perfect de 4-0 (1,24 GAA, 0,953 SV%) de până acum. (3,46GSax, 4,22GSAA)

Cam Talbot, Ottawa Senators (52,1%): Fostul portar Wild (Flames/Flyers/Oilers/Rangers) este un portar solid, jucând pentru o echipă care pare să se îmbunătățească pe măsură ce sezonul avansează. După un sfârșit cu adevărat oribil al lunii octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie, senatorii, încă în lucru, au fost o echipă de aproape .500 de atunci. La rândul său, Talbot a înregistrat între timp în medie 2,5 puncte de fantezie/joc în ligile standard ESPN.com. Și asta a intelege o apariție teribil de înspăimântătoare în San Jose. Numerele aproape uluitoare, desigur, dar se adună. Repede în majoritatea săptămânilor, deoarece portarul veteran este în mod clar cel care merge la DJ Smith noapte și noapte. Orice manager disperat să-și îmbunătățească corpul de portar și gata să-și asume fanteziile ocazional – Ottawa nu este o echipă de playoff, în mod realist – ar putea lua în considerare înlocuirea portarului priceput. Este un club în creștere. (3,70GSAx, 4,43GSAA)

a juca

0:28

Portarul Senator Cam Talbot a făcut o salvare excepțională împotriva lui Nathan Bastian în a doua perioadă.

Jeremy Swayman, Boston Bruins (53,0%): Înainte să-l desenăm cu toții pe Linus Ullmark pentru Vezina, el este „cel mai bun” „vizionat” de Swayman în acest an. Acestea sunt cuvintele antrenorului Jim Montgomery – în urma performanței dominante a portarului împotriva lui Lightning de marți – nu ale mele. De când a revenit la acțiune după o pauză de accidentare forțată, Boston No. 1B a fost excelent în trei din patru apariții (una parțială) în pliul Bruins. Merită să fie prezentat ca o amenințare pentru a măcina timpul de joc al lui Ullmark pentru cea mai de succes echipă (statistic) din NHL. (-0,61GSAx, -0,31GSAA)

Sam Montembeault, Montreal Canadiens (4,7%): În primul rând, uită-te la numere; tânărul înlocuitor a fost cel mai bun portar al Montrealului tot anul. Cu excepția cazului în care Jake Allen începe să însiruiască mai multe performanțe, cum ar fi spectacolul concret de joi din Calgary, antrenorul Martin St. Louis ar putea începe să se întoarcă mai des către numărul 2. Aș face-o. Un cititor obișnuit al conținutului nostru fantastic mi-a cerut recent să mă gândesc cine ar putea fi Ville Husso de anul acesta, care a strălucit cu Saint-Louis iarna trecută, iar Montembeault ar putea fi doar acel tip. (“Este nevoie de o Oraș să ridice o echipă de hochei” – mulțumită lui HC pentru jocul de cuvinte grozav.) Montreal se consideră încă o echipă de playoff. Dacă substudiul lui Allen continuă să câștige de cele mai multe ori, așa cum a făcut-o el, nu există nicio îndoială că tânărul de 26 de ani înregistrează mai mult timp de joc. (6,63 GSAx, 4,93 GSAA)

Vezi si:

Add Comment