Connor McDavid recuperează liderul de scor în ligă în victoria dominantă a Oilers

După ce Jonathan Huberdeau a avut trei pase decisive marți și a condus cursa de punctaj NHL, puteai simți că Connor McDavid va avea un răspuns mare.

El a făcut tocmai asta. McDavid a marcat un gol și a avut două pase decisive, în timp ce Oilers au depus unul dintre cele mai puternice și mai cuprinzătoare eforturi ale sezonului într-o victorie cu 5-2 în fața Dallas Stars.

Edmonton a luat conducerea devreme, când Evander Kane și Derek Ryan au marcat în prima jumătate a primei perioade. Dallas a ripostat când Jason Robertson a marcat înainte de sfârșitul primei reprize, iar Roope Hintz a marcat la începutul celei de-a doua pentru a face 2-2.

Publicitate – Continuați să citiți mai jos

În ciuda avantajului lor, Oilers nu le-au permis Stelelor să se bazeze pe acest impuls, deoarece Zach Hyman și Jesse Puljujarvi au marcat în a doua repriză pentru a restabili avantajul de două goluri. Oilers au trântit ușa în al treilea și McDavid a pus cireașa de pe tort, înscriind în poarta goală a lui Dallas, cu doar câteva secunde rămase.

Oilers i-au depășit pe Stars cu 49 la 36 în toate situațiile și au dominat posesia cu 72 de încercări de lovitură până la 40 de la Dallas. Unde puteți vedea cu adevărat cât de buni au fost Oilers miercuri seara au fost șansele de marcare cu risc ridicat. . Oilers au avut 19 ocazii cu risc ridicat și au limitat Dallas la doar cinci, inclusiv doar una în a treia perioadă, în timp ce Stars au fost în urmă cu două goluri.

Era mult de iubit la acest joc.Oilers au ieșit puternici și au luat conducerea, nu s-au renunțat când au pierdut acel avans, iar când și-au recăpătat conducerea, au închis complet avantajul.cară în a treia perioadă.

Publicitate – Continuați să citiți mai jos

„Anul acesta a trebuit să luptăm pentru viețile noastre. Am fost în jos și în afara playoff-ului cu nu mai puțin de (șase) puncte. Am ieșit din cursă și a trebuit să ne zgâriem și să ne zgâriem și să ne întoarcem, și încă nu ne-am blocat. Jucăm hochei în playoff aici de ceva vreme și cred că anul trecut am fost poate puțin mai confortabil în poziția noastră. Nu o să spun că am încetinit, dar nu a trebuit să jucăm acest stil disperat de hochei.

Băieții sunt încrezători chiar acum, în sus și în jos. Băieții se simt bine în jocul lor și se simt bine în jocul echipei noastre. Sunt multe lucruri bune care se întâmplă acum. – Connor McDavid.

„Ne-am simplificat jocul și ne-am afirmat voința. Echipa noastră se îndreaptă în direcția corectă, dar așa cum am spus în ultimele zile, nu cred că ne-am atins întregul potențial încă. – Jay Woodcroft.

„Uite, au stat trei zile afară, au sărit multe în picioare în seara asta. Trebuie să petrecem puțin mai mult timp în zona lor, să-i încetinim în zona neutră și apoi trebuie să încheiem jocurile mai repede în zona noastră. Trebuie să le abordăm mai repede. … Am avut probleme auto-implicate. – antrenorul principal din Dallas, Rick Bowness.

“Sunt playoff-urile, au început deja pentru noi, așa că evident că este dezamăgitor pentru că fiecare meci este uriaș pentru noi. Trebuie să fim mai strânși din punct de vedere defensiv și să facem ceea ce trebuie să facem pentru a ține pucul departe de plasă. – Radek Faksa .

„Se pare că am fost în jos cu 2-0 într-un playoff de o lună aici.” Mattias Janmark.

  • McDavid revine în fruntea ligii cu 113 puncte, în timp ce Jonathan Huberdeau este acum al doilea cu 111. Cursa va fi aproape de încheierea sezonului. McDavid mai are cinci jocuri și Huberdeau are șase, iar Panthers trebuie să se confrunte cu echipe foarte proaste în restul drumului. Au meciuri grele cu Toronto, Boston și Tampa, dar Panthers se confruntă și cu Red Wings, Senators și Canadiens, care se află toți pe ultimul loc al ligii în goluri împotriva.
  • Mike Smith a avut o altă performanță puternică în plasă pentru Oilers, oprind 34 din 36 de lovituri pe care Dallas le-a aruncat asupra lui. Smith a câștigat acum șapte succese consecutive cu un procentaj de salvare de .954 în timpul acelei șiruri. Procentul său de salvare în sezon este acum la .913. Nu ar fi putut alege un moment mai bun pentru a fi cald.
  • Cavalerii de Aur din Vegas au câștigat miercuri o victorie în prelungiri în fața Washington Capitals, așa că Oilers nu au câștigat teren pe ei în clasament. În acest moment, însă, ceea ce face Vegas contează cu adevărat doar ca indicator al cine vor juca Oilers în primul tur al playoff-ului. Edmonton este cu patru puncte înaintea lui Los Angeles Kings pentru locul doi în Pacific Division, iar Oilers au un meci în mână. Vegas este la trei puncte în spatele Kings și la șapte în spatele Oilers.
  • Cu încă patru puncte, Oilers din 2021-2022 va deveni a opta echipă din istoria francizei care ajunge la platoul de 100 de puncte. Doar o singură echipă Oilers non-80 a atins acest punct, echipa 2016-17. Echipa din acest an are nevoie de șapte puncte în ultimele cinci jocuri pentru a ajunge la cele 103 de puncte pe care le-a adunat în 2016-17.

.

Add Comment