Cele mai bune 14 aplicații Google TV

Limitele dintre streaming și media tradițională au devenit din ce în ce mai neclare, iar platforma de streaming Google TV demonstrează acest lucru. Acest serviciu combină toate nevoile dvs. de streaming pe un singur ecran pentru o experiență similară cu cea a navigării pe canale. Tot ce aveți nevoie este un Chromecast sau un televizor inteligent compatibil. Puteți chiar să vă transformați dispozitivul Android într-o telecomandă!


Chromecastul este, în general, evaluat drept unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming disponibile în prezent. Ceea ce mulți oameni nu știu este că sistemul de operare Android alimentează software-ul Google TV. Există mii de aplicații compatibile pe care le puteți utiliza cu Google TV. Această listă acoperă cele mai bune din grup.

ANDROIDPOLICE VIDEO AL ZILEI

Cele mai bune aplicații de descărcat pentru Google TV

Unele aplicații sunt preîncărcate pe Google TV, dar aceste aplicații pot diferi în funcție de dispozitiv. Tot ceea ce este necesar pentru serviciile preîncărcate este să vă conectați conturile. Pentru orice aplicație care nu există, trebuie să le găsiți și să le descărcați din Magazinul Google Play. Luați în considerare următoarele aplicații atunci când adăugați la biblioteca dvs. de aplicații Google TV.

1. Aplicații de serviciu de streaming

Netflix este una dintre aplicațiile cel mai probabil să fie preîncărcate în configurația dvs. Google TV. Merită să vă asigurați că îl aveți și contul dvs. este conectat (dacă aveți un cont). Majoritatea celorlalți mașini de streaming au aplicații care merită folosite. Acestea includ Amazon Prime TV, Hulu TV, Paramount+, HBO Max, Disney+ și multe altele.

2. Aplicații TV de rețea

Multe rețele TV au aplicații disponibile cu Google TV. Asigurați-vă că căutați aplicații de la unul dintre radiodifuzorii dvs. preferați. Uneori aveți nevoie de un abonament prin cablu pentru a utiliza aceste aplicații, dar deseori oferă acces la TV live și media populare.

3. Fubo TV

Fubo TV este o aplicație excelentă pentru a urmări sporturi și a viziona evenimente live. Există mai multe aplicații sportive care arată, de asemenea, evenimente live și momente importante. Fubo are o interfață curată și o varietate bună de conținut. Dacă aveți în vedere un gen sportiv, căutați o anumită aplicație sau o rețea asociată.

4. Redbull Television

Redbull TV este o altă opțiune bună pentru a viziona sporturi. Această aplicație se concentrează pe sportivii individuali sponsorizați de Redbull, precum și pe evenimentele Redbull. Acesta este unul bun dacă sunteți interesat să urmăriți sportivii extremi și sportivii.

5. Pluton

Dacă ai o bicicletă staționară, probabil știi ce este Peloton. Această aplicație este cunoscută pentru antrenamentele sale de ciclism în interior, dar multe programe excelente de exerciții nu necesită echipament. Există multe aplicații bune de exerciții pentru Google TV. Peloton este un loc minunat pentru a începe căutarea.

6. VLC Media Player

VLC este una dintre cele mai bune aplicații pentru a reda orice tip de media. Această aplicație este binecunoscută pentru că poate reda majoritatea tipurilor de fișiere video. De asemenea, puteți reda fișiere audio și puteți utiliza alte funcții interesante! Aceasta este o aplicație excelentă pentru redarea fișierelor media personale prin Google TV.

7. Trimiteți fișiere la televizor

Poate fi dificil să transferați fișiere între celelalte dispozitive și Google TV. Trimiterea fișierelor la televizor ajută la rezolvarea acestei probleme. Folosind această aplicație, puteți trimite filme, emisiuni și alte fișiere stocate pe alte dispozitive la configurația dvs. Google TV.

8. FX File Explorer

Dacă intenționați să transferați fișiere între alte dispozitive și Google TV, este esențială utilizarea unei aplicații de gestionare a fișierelor. Acest lucru vă ajută să vă organizați și să urmăriți fișierele. Descărcarea acestui stil de aplicație este, de asemenea, importantă dacă intenționați să descărcați programe.

9.Spotify

Vă ajută să puteți trata configurația dvs. Google TV ca pe un sistem audio. Indiferent dacă doriți ceva zgomot ambiental sau dacă organizați o petrecere, aplicația Spotify este o modalitate excelentă de a avea un centru muzical central.

10. Ascultă radioul

TuneIn transformă televizorul într-un radio. TuneIn are acces la posturi muzicale, știri, precum și la radio FM. Între TuneIn, Spotify, Google Play Music și alte opțiuni excelente, Google TV poate acoperi majoritatea nevoilor dvs. audio media.

11. Agitați

Dacă doriți să urmăriți streamerul preferat sau să urmăriți evenimente sportive pe televizor, descărcați aplicația Twitch. Face o treabă grozavă de formatare a interfeței de streaming Twitch pentru o configurație TV. Există opțiuni terță parte dacă nu vă place aplicația oficială Twitch.

12. Clasa de master

Aplicația Masterclass este o alegere subestimată pentru Google TV. Este o resursă excelentă pentru a învăța noi abilități. În plus, ajută la aducerea lecțiilor la viață pe marele ecran. Poate fi necesar să faceți achiziții unice sau să vă abonați la această aplicație.

13. Bunăstarea digitală a utilizării televiziunii

Nu este niciodată o idee rea să urmăriți utilizarea dispozitivului dvs. Digital Wellbeing pentru Google TV este o modalitate excelentă de a urmări cât timp petreci în fața televizorului. Veți găsi, de asemenea, funcții inteligente care vă ajută să reduceți utilizarea, dacă asta este ceea ce căutați.

14. JioPages – Browser web TV

Este util să aveți acces la un instrument de navigare web. JioPages este unul dintre cele mai apreciate browsere web TV din Magazinul Play, deoarece este simplu și arată grozav. Există o mulțime de alte opțiuni pe care le puteți analiza dacă aceasta nu o face pentru dvs.

Crește-ți biblioteca de aplicații pe Google TV

Sunt șanse ca Google TV să preia cea mai mare parte a consumului dvs. de media. Mii de aplicații disponibile acoperă terenul dintre conținutul în flux și media tradițională. Aplicațiile enumerate mai sus sunt un loc minunat pentru a începe.

Luați în considerare să verificați cum să utilizați Google TV dacă sunteți nou la serviciu. Nu strică niciodată să primești niște sfaturi atunci când te scufunzi într-o jucărie nouă și strălucitoare.

Add Comment